Wednesday, March 18, 2009

VOTUL TAU CONTEAZA-sustinut de Ambasada SUA in RM

Stimate alegator!
Alegerile politice sunt o posibilitate pentru cetateni de a vota, de a participa la guvernarea tarii si decide ce se va intimpla in tara in viitor. Pentru ca esti cetatian al Republicii Moldova, pentru ca alegerile sunt un eveniment important al democratiei, foloseste sansa de a afirma in practica principiul alegerilor libere, periodice, echitabile si corecte. Invata ca dreptul de vot este fundamental fara de care celelalte drepturi sunt lipsite de sens. Votul este cel mai puternic instrument pe care l-a avut omul vreodata pentru a invinge nedreptatea. Fii sigur ca VOTUL TAU CONTEAZA.
-Lucrurile se pot schimba, doar prin aplicarea ta!
AO INFO-TERRA



AO INFO-TERRA . Moldova.
MD7236 Vadul-Rascov,Soldanesti
Email:aoinfoterra@gmail.com
Tel .+373 67260877mob
Fax +373 27254770 of.
Agenda de lucru la implementarea proiectului “Votul tau conteaza” sustinut de Ambasada SUA in Moldova. SMD 700-09-GR19

In a doua jumatate a lunii februarie;
• 28 februarie 2009 un seminar intillnire cu tineretul din satul Vadul-Rascov. Sara, ora 18.00 -organizarea unei videodiscoteci in Casa de cultura. Organizator, CLT”Noua Generatie” , coordanator si vorbitor Gulica Mihail “Votul tau conteaza”. Tuturor participantilor se inmineaza certificate gratis la INTERNET -10 ore..

Luna martie 2009
• 6 martie 2009 ,or 15.00 , filmarea unui spot pentru televiziunea regionala- independenta “IMPULS” din Oraselul Soldanesti. Televiziunea acopera 4 raoioane/ Rezina,Soldanesti,Telenesti si Floresti/. Vor participa la spot Beldiman Andrei si Stati Irina si CLT. Tuturor participantilor se inmineaza certificate gratis la INTERNET 10 ore.
• 7 martie 2009, ora 17.00 o intilnire cu tineretul din satul Climatii de Jos, organizarea unei discoteci – video. Coordantor Vasile Otel . Vorbitor Primarul de Climautii de Jos , Melnic Sergiu –“Cum votam asa traim”. Tuturor participantilor certificate gratis la INTERNET.
• 13 martie 2009 ora 18.00 ,adunare si intrunire, dezbateri a tineretului din satul Cot cu Primarul de Climauti ,Domnul Melnic Serghei. Organizarea discotecii cu genericul “Daca nu tu-cine?” Tuturor participantilor certificate gratis la INTERNET 10 ore.
• 17 martie 2009 orele 14.00 in localul bibliotecii satesti din Vadul-Rascov ,masa rotunda de informare cu profesorii,lucratorii APL si intelegentiea din comuna- “ Întrebări frecvente şi răspunsuri despre drepturile şi procedurile de votare”.
• 20 martie 2009, ora 18.00, o intilnire cu tineretul si adultii din satul Socol, organizarea unei videodiscoteci. Participa Vasile Otel ,coordinator de proiect, vorbitor D-na Odae Emilia. Tuturor participantilor certificate gratis la INTERNET.
• 22 martie 2009 ora 11.00 in biblioteca din satul Climautii de Jos se va petrece o masa rotunda- intrunire cu intelectualitatea satului si lucratorii APL; “Modalitatea de aplicare a ştampilei speciale ALEGERI 05.04.09".
• 27 martie 2009, ora 19.00, o intilnire a tineretului din satul Salcia cu Primarul de Salcia, Domnul- Carpovici Alexandru. Organizarea discotecii –video la Casa de Cultura din localitate. Coordanator de proiect Vasile Otel –“ Eu votez pentru ca..” Tuturor participantilor se vor inmina certificate gratis la INTERNET 10 ore.
• 6-31 martie 2009 , in gimnaziile din satele Cot, Climautii de Jos ,Salcia ,Socol si Liceul Teoretic “Dumitru Matcovschi” din Vadul-Rascov sa anuntat concursul :-- Parintii mei vor vota… Totalurile se vor efectua la 10-12.04.2009. Toti participantii vor primi certificate de acces liber la INTERNET in CCAII din Vadul-Rascov. Tuturor participantilor sau inminat certificate gratis la INTERNET
• 1- 3 aprilie 2009 . 30 de personae din satele Salcia, Climautii de Jos si Vadul Rascov vor inmina la locuitori brosuri cu tema “Votul tau conteaza” .Tuturor participantilor se vor inmina certificate gratis la INTERNET
• Luna aprilie-mai saptaminal intilniri ,mese rotunde,discutii de evaluare si sesizare a proiectului “Votul tau conteaza”.

No comments: