Thursday, March 10, 2011

DE ZIUA TA MAMA



DE ZIUA TA , MAMA



Asa sa numit concursul de costume din deseuri ecologice organizat de Asociatia Obsteasca INFO-TERRA din Vadul-Rascov in cadrul proiectului “Un riu curat in sat curat”. Coordanator de proiect Vasile Otel. La concurs au participat tinerii din localitate care au avut telul de a promova intre locuitorii satelor de pe malul batrinului Nistru, valoarea si frumusetia meleagului natal in aceles timp de a pune bariere in folosirea foarte mare a plasticului care aduce murdarie si dizastru mediului inconjurator.

Concursul a fost anuntat la 15 februarie pentru Liceul D.Matcovschi din Vadul-Rascov si Gimnaziul satului Socola . Sa hotarit ca sa alipim acest concurs ca un cadou mamelor de ziua Internationala a femeei. Concursul sa petrcut in sala Casei de Cutura din localitate. La concurs au participat mai multi tineri insa pe locurile de frunte s-au plasat Gulica Petrica si Potlog Alexandra.

Premiile banesti au fost inminate de Directorul Executiv al Asociatiei INFO-TERRA Otel Vasile , care a felicitat toate femeele din sala cu prilejul sarbatorilor de primavara si ziua de 8 martie.

No comments: