Tuesday, February 22, 2011

TINERI, SANATOSI SI VESELI

TINERI, SANATOSI SI VESELI
- acesta a afost denumirea proiectului implementat de Asociatia Obsteasca INFO –TERRA din satul Vadul Rascov , care a finansat in luna ianuarie 2011.
Coordanator de proiect Otel Vasile –directorul Executiv AO INFO-TERRA. Proiectul sustinut financiar de IREX/CPP – USAID a avut obiectivele de a promova o odihna activa a tineretului din comuna Vadul-Rascov, fara droguri, fum de tigara si alcool.
In cadrul proiectului au fost implicati majoritatea tinerilot din comuna, copii cu dezabilitati si familii social vulnerabile. Sau petrecut doua seminare cu tineretul din liceul teoretic D.Matcovschi din satul Vadul-Rascov. In derulara proiectului am avut ca parteneri de baza tinerii din scoala sportiva a oraselului Camenca din stinga Nistrului/
Sau organizat doua competitii sportive, la Camenca, unde fotbalistii din Liceul natal au venit cu diploma de cistig si la Vadul-Rascov unde tineretul din satele vecine si tinerii din oraselul Camenca au fost la o competitie de muni fotbal , unde au participat 11 sate.
Au fost organizate doua vizite de scimb in experenta sportiva la Camenca si Soldanesti. In cadrul proiectului sa edeitat in calendar cu vederi a satului natal si poze de la imlementarea proiectului.
La finele acestui proiect , IN VALOARE DE 4800$ USA, in comuna au ramas un set de aparatura muzicala performanta, lumi de teatru si microfoane, pentru organizarea evenimentelor si odihna a tinerilor, care asociatiea INFO-TERRA le va distribui gratis la cererea tuturor institutiilor din localitate.
Sucese voua tunri si o odihna placuta fara droguri , fum de tigara si alcool.

Coordanator de proiect
Vasile Otel
Director executiv AO INFO-TERRA

No comments: