Monday, July 14, 2008

PGM-2008







O zi buna la toti! Eri ,Duminica AO INFO-TERRA a prelungit inplementarea proiectului " O comunitate sanatoasa in drum spre UE". La implementarea proiectului au participat tineretul din Gimnaziul satului Cot, peste 30 de tineri. Lucrul s-a inceput la orele 9.00 de la marginea satului Bursuc ,la izvorul lui Casian.



La scrutin au participat Dir. AO INFO-TERRA Vasile Otel, Directorul Gimnaziu;ui din Cot ,D-na Maciuca Nina, profesori D-na Lucas Silvia si Maciuca Ion, cu camera foto a fost voluntarul de la Corpul Pacii Wand Weber.



Sau inpartit rechizitele pentru lucru- sacose si manusi de lucru Cu o placere nemaipomenita sa pornit lucrul ,la strigerea deseurilor de pe malul Nistrului, macar ca se lasase o caldura mare. Deseurile stinse in sacose au fost incarcate in carute si trimise la gunoistea autorizata. La orele 11.00 sa facut o pauza de cafea cu apa rece si dulciuri. La orele 11.30 am inceput lucrul pe alt segment de mal. La orele 13.00 sau curatit 4km de mal a Nistrului si sau facut totalurile lucrarilor petrecute cu inminarea Certificatelor de acces liber la internet si o masa cu dulcuri si apa rece. Toti au fost multumiti mai ales cei ce nu au fost nici odata la INTERNET. Vizionati secventele....

No comments: