Friday, May 21, 2010

COMPETITIE DE FOTBAL LA VADUL-RASCOV

MARTI 18 MAI , LA STADIONUL DIN VADUL-RASCOV AU AVUT LOC COMPETITIILE SPOTRIVE DINTRE SATELE VADUL-RASCOV , CLIMAUTII DE JOS SI ORASELUL CAMENCA, DIN STINGA NISTRULUI.
PARTICIPANTI AU FOST TINERI, PINA LA 15 ANI. ACTIVITATEA A FOST ORGANIZATA DE AO INFO-TERRA IN CADRUL PROIECTULUI “ODIHNA ACTIVA IN FAVOAREA TINEREI GENERATII” FINANSAT DE IREX/CPP IN PROGRAMUL DE DEZVOLTARE PARTICIPATIVA A COMUNITATII DIN MOLDOVA.
MECIUL A INCEPUT LA ORELE 15.00 INTRE OASPETII DE LA CAMENCA SI GAZDE. AU URMAT CLIMAUTII DE JOS CU A DOUA ECHIPA DIN CAMENCA SI FINALA A AVUT SA FIE INTR VODUL-RASCOV SI CLIMAUTII DE JOS.
AU CISTIGAT TOTI SANATATE, DAR PRINCIPALUL A FOST INTILNIREA, SI DE A DESCHIDE PODUL NISTRULUI CU INVOIRE, VOIE BUNA SI VESELIE.
FINALISTII SAU ALES CU CADOURI DE PRET SI O MINGE CU SEMNATURILE ADVERSARILOR PE IA. VREMEA DE LA INCEPUT NEA BUCURAT CU SOARE, DAR FINALISTII AU AVUT DE A JUCA CU O PLOAE CU BULBUCI. PARTICIPANTI , SUSTINATORI SI SPECTATORI AU FOST PESTE 120 D PERSOANE.
TOTI AU PRIMIT MULTUMIRI DE LA ORGANIZATORII ACTIVITATII. SPERAM SA FACEM O INTILNIRE LA DATA DE 26 MAI PE TERENUL DIN CAMENCA . SPORTUL NU ARE BARAJE...

1 comment:

grigore said...

Ok e foarte bine sifrumos, macar cevai, se face in satul acesta