Friday, May 07, 2010

O frumoasa duminica de mai

O frumoasa duminica de mai

Prima duminica de mai a fost una speciala pentru elevii claselor a noua de la gimnaziile Cot, Climautii de Jos, Socol, precum si de la Liceul Teoretic ,,Dumitru Matcovsschi,, din Vadul-Rascov. Zic speciala, pentru ca au trait-o impreuna, la liceul ,,D.Matcovschi,, , incalziti nu doar de soarele darnic al acestei zile de primavara, ci si de atmosfera agreabila, asigurata de organizatorii receptiei ,,Invita clasa a noua.,,
Nu e pentru prima data cind, la liceul nostru, clasa a IX-a monitorizeaza o asemenea festivitate. Anul acesta insa, respectiva intilnire a fost organizata in colaborare si cu AO INFO-TERRA, , proiect IREX/CPP. (Director executiv dl. V. Otel)
Cu o reala satisfactie constat succesul acestei activitati, gratie bunei pregatiri a gazdelor.
E de remarcat interesul, evident si sincer, al elevilor veniti in ospetie pentru institutia noastra.
De-asemenea bucuria si placerea pe care au trait-o participantii a intrecut asteptarile lor, iar impresiile frumoase erau lansate involuntar. E un prilej de o bucurie aparte pentru elevii clasei a noua de la Vadul-Rascov, care au reusit sa realizeze proiectul sarbatorii si sa placa celor 70 de invitati.
Programul de activitate a fost foarte variat. A demarat cu o privire retrospective in istoria scolii si o relatare despre actualul regim intern al institutiei, pe care o face Doamna Director Negruvoda Rita, ca mai apoi, oaspetii sa mearga intr-o excursie prin liceu si sa se retina impresionati in mai multe sali de clasa si laboratoare, precum si in Muzeul de Istoria a tinutului natal.
Dupa o pauza de cafea, a continuat partea a doua a receptiei, care a purtat un caracter mai vesel. Aici, gazdele au prezentat un frumos concert, care a antrenat si oaspetii..
Nu au lipsit jocurile distractive si muzica buna.
Daruindu-ne un multumesc din suflet pentru o duminica frumoasa, cei invitati
s-au intors acasa.
Olga I.Pisla,
profesoara de LLR la L.T. ,,D.Matcovschi,,
diriginta clasei a noua.

No comments: