Thursday, April 21, 2011

HAI MOLDOVA la VADUL-RASCOV

Asociatia Obsteasca, ecologica INFO-TERRA, din satul Vadul-Rascov raionul Soldanesti , partener a echipei “Hai Moldova” cu ajutorul sporit al Primariilor Vadul-Raşcov, Climauţii de Jos si Salcia , insistent directorilor de scoli din satele Socola , Vadul-Raşcov, Climautii de Jos, Cot, si Salcia , gradinitele acestor sate si organizatiile medicale, Întreprinderile de comert, care sau implicat in in actiunea de salubrizare a tărişoarei noastre Moldova- HAI MOLDOVA.
Din motivle climaterice zia salubrizarii a fos permutata la 19 aprilie 2011. De dimineata au inceput lucrarile in toate satele . toti care in costume , car fara costiume au esit la curatirea tatii de deseuri. Sa lucrat bine in toate satele , sau dunat peste 60 de carute , si 9 tractoare de gunoi care au fost strinse si trnsportate in zona de sus la gunoistile satului , cit mai departe de riul Nistru.
Dupa rezultatele concursului anuntat de AO INFO-TERRA, cel mai bine a fost organizat lucrul in satul Socola cu gimnaziul din localitate, care va lua premiul mare , un aparat digital video, 10 diplome pentru cei mai harnici si 30 de certificate de acces liber la internet in sala de computaoare . Bravo lor !
Vezi foto de la “HAI MOLDOVA”.

No comments: